Welkom op mijn pagina!

Mijn naam is Jesse Dirkzwager en ik ben de keeperstrainer bij de Kolping Academie. Veel keepers uit Noord-Holland zullen mij al kennen als keeperstrainer bij Keepersworld en Kolping Boys, waar ik al vier jaar actief ben. Daarnaast ben ik zelf ook een keeper bij Kolping Boys, dus ik ken het spel vanuit zowel het perspectief van een trainer als een actieve speler.

Met mijn ervaring als keeper op divisieniveau en mijn achtergrond als trainer bij Keepersworld, Kolping Boys en Jonger Oranje, breng ik een schat aan kennis en expertise met mij mee. Bij Kolping Boys ben ik verantwoordelijk voor de keeperstraining van de jeugd. Ook zorg ervoor dat onze keepers professionele trainingen krijgen en zich goed kunnen ontwikkelen.

CIOS

Naast mijn werk als keeperstrainer, volg ik het CIOS in Haarlem waar ik het keuzedeel ASM (Athletic Skills Model) volg. Dit model wordt gebruikt door clubs zoals AZ en Ajax in hun trainingen en we hebben onze trainingen bij de Kolping Academie op dezelfde principes gebaseerd. Voor mij is het belangrijkste in mijn trainingen dat elke keeper op zijn eigen niveau kan spelen en zich kan ontwikkelen. Ik hecht veel waarde aan de band tussen keeper en trainer, en op jonge leeftijd betrek ik ook graag de ouders bij dit proces.

Mijn doel is om keepers op een leuke en creatieve manier te helpen groeien, zowel in hun keeperskwaliteiten als hun algehele bewegingsvaardigheden. Ik kijk ernaar uit om je snel te ontmoeten en samen te werken aan je succes als keeper.

Jesse Dirkzwager

Keeperstrainer