Welkom op de pagina van de Kolping Academie Events!

HET LED EVENT ZIT VOL. Houd ons in de gaten voor meer events of schrijf je in voor de academie.

Gedurende het voetbalseizoen organiseren wij een reeks speciale evenementen waar ontwikkeling en plezier centraal staan. Deze events zijn bedoeld om spelers van alle niveaus een unieke ervaring te bieden tijdens de schoolvakanties.

Onze evenementen zijn zorgvuldig ontworpen om spelers de kans te geven om hun voetbalvaardigheden verder te ontwikkelen, nieuwe technieken te leren en hun spelplezier te vergroten. Of je nu een beginnende speler bent of al enige ervaring hebt, bij de Kolping Academie Events zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt en op zijn eigen niveau kan deelnemen.

Om deel te nemen aan deze bijzondere evenementen vragen we je om je apart aan te melden. Op die manier kunnen we de groepen optimaal indelen en zorgen voor een gepersonaliseerde en uitdagende ervaring voor elke deelnemer. Of je nu wilt deelnemen aan een zomertrainingskamp, een techniekclinic of een voetbaltoernooi, door je aan te melden garandeer je je plek en mis je geen enkel moment van plezier en groei.

Houd onze website in de gaten voor de aankondigingen van onze events en de details over de aanmelding. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op een van onze Kolping Academie events, waar we samen streven naar voetbalontwikkeling, plezier en onvergetelijke momenten op het veld.

Mis deze geweldige gelegenheid niet en meld je aan voor onze voetbalevenementen!