Welkom op de pagina van de Kolping Academie zondag!

Op zondag nodigt de Kolping Academie je uit om deel te nemen aan uitstekende voetbaltrainingen, onder leiding van de ervaren Jeffry Moolenaar. Voor meiden van O13 tot en met O15, bieden we trainingen aan die speciaal afgestemd zijn op meiden van deze leeftijd. Jeffry is gespecialiseerd in meidenvoetbal en met zijn achtergrond als jeugdtrainer bij de meiden van AZ weet hij elk training tot een succes te maken. Elke training duurt maar liefst 75 minuten, zodat de speelsters volop de tijd hebben om zich te ontwikkelen. En het beste deel? Bij aanschaf van een seizoenkaart ontvangt elke speelster het verplichte tenue helemaal gratis!

Gratis proeftraining? Informeer naar de mogelijkheden via kolpingacademie@kolpingboys.nl

Leer van professionals

Bij de Kolping Academie kun je kwalitatief hoogwaardige trainingen verwachten, waar speelsters telkens weer met plezier naar uitkijken. We dagen elke deelnemer uit om op haar eigen niveau te groeien en beter te worden. Onze gepassioneerde trainers creëren een omgeving waarin speelsters zich comfortabel voelen en vol zelfvertrouwen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Ben jij klaar om je talenten naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij de Kolping Academie en ontdek de voetbalster in jou!

We trainen op de zondag van 12:15 uur tot 13:30 uur.

Tijden kunnen wijzigen op basis van het aantal aanmeldingen.

Anders denken = anders voetballen

De trainingen zijn verdeeld in drie cyclussen van in totaal 12 trainingen, inclusief 2 extra inhaaltrainingen. Zo bieden we flexibiliteit in geval van verhindering of onvoorziene omstandigheden zoals ziekte of slecht weer. Tijdens de inhaaltrainingen zijn alle deelnemers welkom, dus je mist nooit de kans om jezelf te blijven ontwikkelen.

Noteer alvast de datums in je agenda:

  • 1ste cyclus: 10 september t/m 26 november
  • 2de cyclus: 10 december t/m 10 maart
  • 3de cyclus: 17 maart t/m 30 juni
    • Geen training 3de cyclus op 31 maart, 28 april, 12 mei en 19 mei

We hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen bij de Kolping Academie, waar passie, plezier en persoonlijke groei samenkomen, ongeacht je geslacht of niveau!

Liever gespreid betalen? Informeer naar de mogelijkheden via kolpingacademie@kolpingboys.nl

Let’s Make Things Happen

Schrijf je in voor de voetbaltrainingen op zondagochtend door het formulier hiernaast in te vullen.

Zodra je betaling binnen is, is de inschrijving geldig. Je ontvangt dan verder instructies m.b.t. het tenue en de exacte tijden natuurlijk!

Totaalbedrag € -

Ontdek het officiële trainingstenue van de Kolping Academie!

Het is nu mogelijk om het geweldige Kolping Academie trainingstenue aan te schaffen via onze handige webshop. Met dit tenue straal je niet alleen een gevoel van eenheid uit, maar ben je ook klaar om vol zelfvertrouwen op het trainingsveld te verschijnen. Het trainingstenue bestaat uit een comfortabel trainingsshirt, een bijpassend broekje en sokken. Voor keepers is er zelfs een speciaal shirt met lange mouwen beschikbaar. Verzeker jezelf van de juiste outfit en bestel vandaag nog jouw Kolping Academie trainingstenue via onze webshop. Zo ben je helemaal klaar om het beste uit jezelf te halen tijdens de trainingen en events van de Kolping Academie!

Seizoenkaarthouders krijgen het tenue bij aanvang van de eerste training van het seizoen.