Welkom op de pagina van de Kolping Academie keepers!

Op vrijdagmiddag nodigt de Kolping Academie je uit om deel te nemen aan uitstekende keeperstrainingen, onder leiding van Jesse Dirkzwager en Wijnand de Jong. Speciaal voor keepers tot en met O14 bieden we trainingen aan die zijn afgestemd op leeftijd en niveau. Elke training duurt maar liefst 75 minuten, zodat keepers volop de tijd hebben om zich te ontwikkelen. En het beste deel? Bij aanschaf van een seizoenkaart ontvangt elke keeper het verplichte tenue helemaal gratis!

Gratis proeftraining? Informeer naar de mogelijkheden via kolpingacademie@kolpingboys.nl

Leer van professionals

Bij de Kolping Academie kun je kwalitatief hoogwaardige trainingen verwachten, waar keepers telkens weer met plezier naar uitkijken. We dagen elke keeper uit om op zijn eigen niveau te groeien en beter te worden. Onze enthousiaste trainers creëren een omgeving waarin keepers zich comfortabel voelen en vol zelfvertrouwen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Ben jij klaar om je talenten als keeper naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij de Kolping Academie en ontdek de doelman of doelvrouw in jou!

De trainingstijden op vrijdag zijn:

O-8, O-9, O10 en O-11 – 17:30 tot 18:45

O-12, O-13 en O-14 – 18:45 tot 20:00

Mocht je niet kunnen tijdens het voor jouw leeftijd bestemde trainingsuur, informeer dan naar de mogelijkheden.

Anders denken = anders voetballen

De trainingen zijn verdeeld in drie cyclussen van in totaal 12 trainingen, inclusief 2 extra inhaaltrainingen. Zo bieden we flexibiliteit in geval van verhindering of onvoorziene omstandigheden zoals ziekte of slecht weer. Tijdens de inhaaltrainingen zijn alle deelnemers welkom, dus je mist nooit de kans om jezelf te blijven ontwikkelen.

Noteer alvast de datums in je agenda:

  • 1ste cyclus: 8 september t/m 24 november
  • 2de cyclus: 8 december t/m 8 maart
  • 3de cyclus: 15 maart t/m 28 juni 
    • Geen training 3de cyclus op 29 maart, 26 april, 10 mei en 17 mei

We hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen bij de Kolping Academie keepers, waar passie, plezier en persoonlijke groei samenkomen tussen de palen!

Liever gespreid betalen? Informeer naar de mogelijkheden via kolpingacademie@kolpingboys.nl

Let’s Make Things Happen

Schrijf je in voor de keepertrainingen op vrijdagmiddag door het formulier hiernaast in te vullen.

Zodra je betaling binnen is, is de inschrijving geldig. Je ontvangt dan verder instructies m.b.t. het tenue en de exacte tijden natuurlijk!

Totaalbedrag € -

Ontdek het officiële trainingstenue van de Kolping Academie!

Het is nu mogelijk om het geweldige Kolping Academie trainingstenue aan te schaffen via onze handige webshop. Met dit tenue straal je niet alleen een gevoel van eenheid uit, maar ben je ook klaar om vol zelfvertrouwen op het trainingsveld te verschijnen. Het trainingstenue bestaat uit een comfortabel trainingsshirt, een bijpassend broekje en sokken. Voor keepers is er zelfs een speciaal shirt met lange mouwen beschikbaar. Verzeker jezelf van de juiste outfit en bestel vandaag nog jouw Kolping Academie trainingstenue via onze webshop. Zo ben je helemaal klaar om het beste uit jezelf te halen tijdens de trainingen en events van de Kolping Academie!

Seizoenkaarthouders krijgen het tenue bij aanvang van de eerste training van het seizoen.