Welkom op mijn pagina!

Mijn naam is Jeffry Moolenaar en ik ben de trainer van de Kolping Academie op zondag.

Vele van jullie zouden mij kunnen kennen van Kolping Boys ik loop hier namelijk al mijn hele leven rond, als voetballer maar ook al enige tijd als trainer. Ik ben een gepassioneerde jeugdtrainer die al tien jaar lang zijn expertise heeft ingezet bij Kolping boys. Gedurende deze periode heb ik verschillende jeugdteams begeleid en getraind, waarbij ik mijn kennis en ervaringen heb gedeeld.

Fysiotherapeut

Komend seizoen zal ik de rol als hoofdtrainer bij AZ MO15 op mij nemen. Naast mijn betrokkenheid in de voetbalwereld ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Deze achtergrond stelt mij in staat om een holistische benadering toe te passen in mijn trainingen, waarbij ik rekening hou met de fysieke ontwikkeling en het welzijn van de spelers. Hierdoor kan ik blessures voorkomen en de spelers helpen om op een gezonde en veilige manier te groeien in hun sport. Ik ben een trainer die zich vooral laat inspireren door verschillende voetbalvisies, waaronder die van AZ en Kolping Boys.

Ik integreer verschillende elementen uit deze visies, aangevuld met mijn eigen visie en inzichten, om spelers en speelster een brede en veelzijdige opleiding te bieden. Mijn kwaliteiten als trainer komen vooral tot uiting tijdens veldtrainingen. Ik ben gedreven in het coachen van spelers tijdens kleine partijen, waarbij ik tactische concepten en besluitvorming benadruk. Daarnaast heb ik een sterke focus op techniektraining, waardoor spelers hun vaardigheden kunnen verbeteren en verfijnen.

Jeffry Moolenaar

Hoofdtrainer