Welkom op mijn pagina!

Welkom op mijn pagina! Mijn naam is Berry Moolenaar en ik ben de coördinator van de Kolping Academie. Velen van jullie kennen me wellicht als trainer van de jongste jeugd. Al meer dan tien jaar ben ik betrokken bij Kolping in verschillende rollen. In de beginjaren heb ik mezelf vooral ontwikkeld als trainer bij diverse jeugdteams, variërend van de mini’s en kabouters tot aan de JO14-1.

UEFA en AZ

Gedurende die tijd heb ik mijn UEFA C-trainersdiploma behaald en heb ik ook een jaar training gegeven bij de AZ voetbalschool. De laatste jaren heb ik voornamelijk een coördinerende rol binnen de jeugdopleiding van Kolping. Als gepassioneerd liefhebber van voetbal volg ik de ontwikkelingen op de voet.

Naast mijn taken bij Kolping en de Kolping Academie ben ik ook een zelfstandig ondernemer. Ik help andere ondernemers bij het opzetten van hun bedrijf door middel van training en coaching. Daarnaast geef ik leiderschapstrainingen aan studenten van hogescholen en mbo-scholen.

Met de Kolping Academie streef ik ernaar om jeugdspelers een aangename ontwikkelomgeving te bieden, waarin iedereen op zijn of haar niveau kan groeien en doelen kan nastreven. Het is mijn doel om een positieve en stimulerende omgeving te creëren, waarin spelers zich kunnen ontwikkelen en hun volledige potentieel kunnen benutten. Samen met een fantastisch team van trainers en begeleiders streven we ernaar om het beste uit elke speler te halen.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij de Kolping Academie en je te helpen jouw voetbaldromen waar te maken!

Berry Moolenaar

Coördinator en trainer